Гемиџија Крипто Вести 25 03 2023

Оцени!
4.3 5 351

За Вас, ги агрегираме и одвојуваме најбитните вести и случувања од Крипто секторот и ги обработуваме напоредно со сите светски економски и правни случувања со цел да ви дадеме целосна слика на моменталната пазарна ситуација. Сватете го овој сегмент како фундаментална анализа на пазарите преку обработка на најновите вести…

Следете ја нашата работа на нашите профили на социјалните мрежи:

Facebook fan page:

Youtube Channel:

Instagram:

TIkTok:

Крипто Гемиџија

Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал. Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит — Крипто Гемиџија
#криптогемиџија
#cryptogemidzija