Гемиџија Крипто Вести Genesis Dcg Потенцијален Банкрот И Нов Пад На Пазарот 24 11 2022

Оцени!
4.3 5 229

Потенцијален нов Black swan настан кој може да не донесе до нови падови во овој Bear маркет. Информација која неможе да чека до следен ден, затоа и направивме едно итно видео во кое ви ја покажуваме врската помеѓу Genesis и најголемиот ентитет во Крипто сферата — Digital Curency Group како и нивната поврзаност со 165 посебни Крипто компании. Да не заборавиме … најголемите инвеститори на Digital Curency Group се неколку глобални банкарски конгломерати — Оние големите играчи што ве учат дека Крипто е не безбедно!

Следете ја нашата работа на нашите профили на социјалните мрежи:

Facebook fan page:

Youtube Channel:

Instagram:

Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал. Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит — Крипто Гемиџија
#криптогемиџија
#cryptogemidzija