Крипто Техничка Анализа Напреден Курс 70 Глобално Cbdc Доаѓаат Наскоро Корелација Крипто Интернет

Оцени!
4.4 5 243

Во 2022/3 ќе се обидат да ви извршат „Продажба„ на CBDC валути додека јавно ќе се демонизира Крипто заедницата заедно со сите нејзини проекти. Веќе напорно се работи на тоа во текот на целата 2022 а истото темпо продолжува и во новата 2023, каде од нашиот материјал може да видите дека платен оркестар од „Умни„ глави и институционални претставници (како глобални така и домашни) ќе пеат во еден хор како CBDC е најдоброто нешто на светот наспроти Критпо блокчејн технологијата која ја користат само криминалци и коцкари! Сето ова затоа што како и до сега претставниците на традиционалните финансиски институции ни мислат само „Добро„!!! Они се тука да не спасат повторно …. од проблемите кои сами ги направија досега!!!

Преоѓаме преку:
— Основи на централизиран леџер CBDC и приватен децентрализиран леџер Крипто проекти
— Реалниот статус на тоа колку земји моментално работат на CBDC проекти и до каде е нивниот статус — резултатот може да ве исплаши
— „Позитивните„ — ако воопшто псотојат, особини со кои ќе ви се продава овој змиски отров во блиска иднина (WEF, BIS, IMF, UN, ECB — СИТЕ ШАМПИОНИ НА ЧОВЕКОВИ ПРАВА 😛 )
— Негативните особини со кои се и ќе се демонизира Крипто технологијата (WEF, BIS, IMF, ECB — СИТЕ ШАМПИОНИ НА ЧОВЕКОВИ ПРАВА 😛 )
— Корелација со истата стратегија која големите институции се обидувале да ја применат против Интернетот во неговите почетоци
— Споредба на адоптацијата помеѓу Интернетот и Крипто технологијата (Зачудувачки сличности!)

Ова се само дел од оружјата во арсеналот на овие големци, за да се осигураат дека ќе останеме таму каде што сме во овој момент — СИРОМАШНИТЕ, РАСКАРАНИ 99%

Следете ја нашата работа на нашите профили на социјалните мрежи:

Facebook fan page:

Youtube Channel:

Instagram:

TIkTok:

Крипто Гемиџија

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал. Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит — Крипто Гемиџија
#криптогемиџија
#cryptogemidzija