Крипто Техничка Анализа Напреден Курс 53 Категории На Крипто Коини Токени Oracles

Оцени!
4.2 5 348

Oracles — се специјална врста на крипто проекти кои го поврзуваат надворешниот свет со blockchain сферата. Без оваа категорија на крипто проекти, blockchain технологијата едноставно неможе да биде корисна за секојдневна употреба. Затоа Oracles имаат сигурна иднина на крипто секторот каде како директен мост помеѓу реалниот свет и крипто светот се незаменливи. Погледнете го нашето видео за да научите повеќе за Oracles и нивниот потренцијал во следниот Bull маркет 2024/5.

Следете ја нашата работа на нашите профили на социјалните мрежи:

Facebook fan page:

Youtube Channel:

Instagram:

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал. Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит — Крипто Гемиџија
#криптогемиџија
#cryptogemidzija