Крипто Техничка Анализа Напреден Курс 61 Флип На Коини Основен Поим Eth Btc Флип Чарт

Оцени!
4.6 5 282

Флип чартови — Нов мини серијал од неколку епизоди каде ќе објасниме како да ги користите чартовите на споредба на две крипто валути како ETH/BTC, ADA/ETH, DOT/ETH… Како истите можат дополнително да ви помогнат во стандардната анализа на криптовалути наспроти USD, како и користењето на овие чартови за тргување без вашите средства да бидат променети во USD во ниту еден момент од одреден Bull маркет. Во денешното видео објаснуваме само основна техничка анализа на флип чарт како и негова корелација со цената на двете криптовалути кои ги споредуваме за да видиме како овој чарт ни помага во нашата анализа. Во наредните видеа ќе ја продлабочиме корисноста на овој тип на чартинг преку останатите валути кои ги поседуваме во своето портфолио пред да почнеме да ги користиме овие чартови во секојдневните анализи на нашиот канал.

Следете ја нашата работа на нашите профили на социјалните мрежи:

Facebook fan page:

Youtube Channel:

Instagram:

Проследете го ова следно видео во нашиот напреден курс за техничка анализа на пазари, користење алатки на Trading view платформата, структури и начини на тргување на пазарот. Се надеваме ќе ги најдете корисни овие почетни видеа на нашиот канал и ќе научите нешто повеќе за техничката анализа. Сето она што е објавено на нашиот канал е од исклучиво едукационен карактер. Ве повикуваме да оставите ваш коментар со мислење околу нашите содржини и да ни помогнете да го унапредиме нашиот нов канал. Секоја ваша помош со ставање на Like на нашите видеа, субскрипција на нашиот канал како и споделување на овие материјали помага во распространување на оваа незастапена наука во Македонија па и пошироко, за што сме ви однапред благодарни. Помогнете ни да пораснеме како канал за да можеме ние да помогнеме на многумина во нашата земја на кои им се потребни овие едукативни материјали. Ви благодариме за соработката и се надеваме уживате во нашите материјали.

Со почит — Крипто Гемиџија
#криптогемиџија
#cryptogemidzija